fredag, september 17

quito!

hola!

eller nat.

Sjukt forvirrad av danska, spanska, engelska och svenska. Har ocksa sinnessjukt lock i oronen som sitter kvar sen flyget till Quito igar. Halvdov inte helt trevligt. Ar lite hojdsjuk ocksa, lite yr, illamaende och huvudvark. Men det ar tydligen normalt. Annars ar allt bra! Hade en tom plats bredvid mig paflyget till Miami. Sant hander ju bara inte! Nio timmars flyg med extra plats liksom. Miami var en klibbig varmechock, och fickinte ut bagaget, for det var incheckat hela vagen till Quito. Fick alltsa dra till hostel utan vaska. Tackgud for extra trosor, linser och tandborste i handbagaget...

Idag ska vi fa en rundtur i kvarteren vi bor i. Igar nar vi gick hem fran restaurangen pa kvallen var det rena rama Ayia Napa, alla slet och drog i oss som galningar! Var dock inte helt sugen pa utgangsaktiviteter, gick hem och duschade och dog i sangen. (haret dock inte rent idag anda, kanner mig fresh.

Nu ska jag ata frukost. Hoppas ni mar bra allihopa.


PUSS

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Anna
Låter som du har det bra. Vi är avis på dig. Hoppas locket går över. Ta nässpray det kan hjälpa dig. Vi ser fram emot att läsa om dina äventyr.
Puss och kram från STABM