söndag, oktober 10

hej fran Tena

hej!

Har overlevt en vecka i djungeln, och nu anlant till mer civiliserad variant av djungel = hostal ca 10 min med taxi fran mindre stad, istallet for 2 timmar med buss fran mycket liten stad. Vi har bott i ganska stor byggnad utan fonster och dorrar (bara hal i vaggarna), helt oppen utomhusdusch, riktigt spolande toalett (som det dock blev stopp i nastan varje dag och da var det bara att ga till det lilla huset med halet i marken), vi har vandrat i djungeln och hoppat utfor sma vattenfall, haft spanskalektioner, kliat myggbett, tittat pa regn- och askovader och svettats kopiost. Maten har inte varit nagot vidare och man kunde ju inte direkt skutta over till narmaste affar och kopa nagot. Vi har darfor varit besatta av mat hela veckan och inte pratat om nagot annat. Vi trodde att vi kommit till himlen nar vi kom till hostalet dar vi ska bo narmaste dagarna. Ser ut som vilket stalle som helst i Thailand, ett ganska stort omrade med olika stora bungalows. Vilket betyder egen dusch (antligen kan man duscha naken) och egen toalett. Vi ar tre som bor i min bunglow. Vi har atit hamburgare till lunch och vi grat nastan av gladje allihopa. Prisa gud!

Alltsa, en vecka i primitiv djungel var spannande, men vi var inte ledsna over att aka darifran. Nu ska vi agna oss at lite mer aventyrliga aktiviteter som att klattra i grottor, paddla kajak och forsranning.

Har pratat med mamma och Joel pa skype, har inte pratat sa mycket svenska sen jag akte hemifran. Laser svenska bocker och skriver ju dagbok pa svenska, men det ar anda lite konstigt att prata svenska, svart att forma orden i munnen.

Kom ihag att meddela mig om det hander nagot roligt eller trakigt eller viktigt eller oviktigt i era liv!


tjiiiing

(forsokte fora over bilder med anslutningen alldeles for seg - traaak.)

Inga kommentarer: