torsdag, maj 10

förbud vs. inte förbud

HEJ

Jag ställde klockan på 07.00, tänkte att jag skulle gå upp i tid och få en massa saker gjorda innan jobbet (börjar kl 14). Heh, vet ni vad jag gjorde? Brände av tre avsnitt Grey's. Det som sändes förra veckan, det som sändes igår, och det som sänds nästa onsdag. Kanal5 play, I do love you.

Ohwell, klockan är 10, jag har ätit frukost och kommit ikapp med mitt Grey's-tittande, är inte det fantastiskt? Har nu hela fyra timmar på mig att åstadkomma storverk. Såsom, packa upp det sista från flytten (har flyttat från vårt vinterboende till samma lägenhet som jag och Felicia bodde i förra sommaren. Den här sommaren ska jag dock bo här utan Felicia, något jag helst inte vill tänka på då det kan framkalla tårar.), fundera på vilka saker jag inte längre behöver här uppe = köra hem dom, packa inför min hemvisit. Japp, åker hem till Säter på fredag efter jobbet, blir kvar till onsdag morgon. Mot våren! (Och en pollenattack, I guess.) Här kom det sisådär tre decimeter snö för en vecka sen. Den har nästan töat/regnat bort nu, men våren känns avlägsen här uppe på fjället. Så screw it, I'm coming home.

Håller på med en detox också, men gud vad det är tråkigt. Hade planerat 10 dagar, det kan hända att det bara blir fem. Det är en snäll detox, man äter soppor, smoothies, sallader, massor av nötter, frukt, grönsaker, frön, kyckling, lax, fisk; det är frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, mörk choklad och te till kvällsmål. Eh, typ som man ska äta jämt? Den handlar väl mer om att lägga till en massa superdupernyttigt än att ta bort saker. Undvik kaffe, tobak, alkohol, rött kött och raffinerat socker. Men gud, den här förbudsgrejen stökar till det för mig helt, den får min hjärna att sparka bakut. Det värsta är på jobbet, jag är konstant omgiven av godis, bullar, muffins, chokladbollar, brownies, skumraketer... you name it. I vanliga fall kanske jag inte alls skulle vara sugen på godis, men nu bara för att jag vet att jag absolut inte ska, så vill jag inget hellre. Det fungerar inte bra för mig att tänka för mycket på hur jag ska äta, det blir helt fel. Hursomhelst, i mina ögon verkar det supertråkigt att detoxa när jag är hemma (missa mammas mat i fyra dagar, hell to the no), så jag biter väl ihop till och med fredag, sen får vi se.


Kanske borde jag skriva oftare och mindre, för att undvika ordbomber som dessa?

Så, nu slutar vi prata om mig, hur mår NI? Seså, in i kommentarsfältet och lämna en liten lägesrapport.

1 kommentar:

Erika sa...

Jag är i Borås, mår bra, ska till götet imorgon. Här regnar det. Puss


Haha töntigaste kommentaren någonsin..!